Welcome to TalkGraphics.com
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Vancouver, WA
    Posts
    94

    Default Open Graph not functioning

    I could have sworn that I posted about this, but can't find it....

    In any case, when I enable "Open Graph" on the "Open Graph" tab, import a correctly formatted image, add a Title and Description, and publish, I go to Facebook debugger, and do a scrape, it does not work. It works when I do it manually, as I have been (pre-Open Graph" tab), upload an image manually, and put the og:image code in the head of the page (metatag), but the automatic implementation via the "Open Graph" tab doesn't seem to work.

    Any input?

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    40,661

    Default Re: Open Graph not functioning

    I think your previous comment showed deleted by member's request. Maybe your memory is like mine.

    I have not used this feature but I wonder if since it was introduced, Facebook changed something? They are always making "improvements".
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | eyetricks-3d-stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    15,478

    Default Re: Open Graph not functioning

    Quote Originally Posted by edmiston99 View Post
    I could have sworn that I posted about this, but can't find it....

    Any input?
    My mistake. I read your ask to delete to be for the Thread and not your second Post. No point in restoring it as you've raised it here.

    Acorn
    Acorn - installed and active Xara software: Cloud+/Pro+, XDPXv18 , XWDPv12/v15, XPGDv10, X3D7, Xara Xtreme 5, and others back through time (to CC's Artworks).
    Technical remediation and consultancy for your web designs. TG Nuggets you might like. Report faults: Magix; Xara Cloud+/Pro+

  4. #4
    Join Date
    Mar 2017
    Location
    Berlin
    Posts
    106

    Default Re: Open Graph not functioning

    Quote Originally Posted by edmiston99 View Post
    I could have sworn that I posted about this, but can't find it....

    In any case, when I enable "Open Graph" on the "Open Graph" tab, import a correctly formatted image, add a Title and Description, and publish, I go to Facebook debugger, and do a scrape, it does not work. It works when I do it manually, as I have been (pre-Open Graph" tab), upload an image manually, and put the og:image code in the head of the page (metatag), but the automatic implementation via the "Open Graph" tab doesn't seem to work.

    Any input?
    We've check Open Graph on FB and it is working for us. Please send us an email or chat with the URL of the site that is not working: www.xara.com/contact-us

  5. #5
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Vancouver, WA
    Posts
    94

    Default Re: Open Graph not functioning

    Ah, yes. I had posted it (at least partially) twice, and was only wanting to get rid of the redundancy. No harm.

  6. #6
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Vancouver, WA
    Posts
    94

    Default Re: Open Graph not functioning

    I will set everything back to using the internal "Open Graph" function, and get that email to you. It's saying: "The 'og:image' property should be explicitly provided, even if a value can be inferred from other tags." error. Here is the website address....

    http://www.kungfushihtzugrooming.com

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2022-06-23 153818.jpg 
Views:	11 
Size:	29.4 KB 
ID:	132257

  7. #7
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Vancouver, WA
    Posts
    94

    Default Re: Open Graph not functioning

    Quote Originally Posted by MB365 View Post
    We've check Open Graph on FB and it is working for us. Please send us an email or chat with the URL of the site that is not working: www.xara.com/contact-us
    It's all set back to using the Xara "Open Graph" tab. It's "enabled" with correctly formatted image, title and description.

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2022-06-23 170529.jpg 
Views:	22 
Size:	66.5 KB 
ID:	132258

  8. #8
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    15,478

    Default Re: Open Graph not functioning

    Quote Originally Posted by edmiston99 View Post
    It's all set back to using the Xara "Open Graph" tab. It's "enabled" with correctly formatted image, title and description.

    Click image for larger version. 

Name:	Screenshot 2022-06-23 170529.jpg 
Views:	22 
Size:	66.5 KB 
ID:	132258
    I tried your web link and got over 100 console messages. No og detail is being published and definitely no og image.

    If you can create a blank design and add in the same Open Graph detail and upload into TG here.

    Acorn
    Acorn - installed and active Xara software: Cloud+/Pro+, XDPXv18 , XWDPv12/v15, XPGDv10, X3D7, Xara Xtreme 5, and others back through time (to CC's Artworks).
    Technical remediation and consultancy for your web designs. TG Nuggets you might like. Report faults: Magix; Xara Cloud+/Pro+

  9. #9
    Join Date
    Oct 2011
    Location
    Vancouver, WA
    Posts
    94

    Default Re: Open Graph not functioning

    Quote Originally Posted by Acorn View Post
    I tried your web link and got over 100 console messages. No og detail is being published and definitely no og image.

    If you can create a blank design and add in the same Open Graph detail and upload into TG here.

    Acorn
    Here you go. It's set up exactly as it is in the other design.
    Attached Files Attached Files

  10. #10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    15,478

    Default Re: Open Graph not functioning

    Quote Originally Posted by edmiston99 View Post
    Here you go. It's set up exactly as it is in the other design.
    Thank you for the file.

    It has all the Open Graph detail I would expect, other than the small typo:
    Code:
    <head>
     ...
     <meta name="twitter:card" content="summary_large_image">
     <meta property="og:type" content="website">
     <meta property="og:title" content="Kung Fu Shih Tzu Grooming - Vancouver, WA">
     <meta property="og:description" content="Complete full-service pet groomingin Vancouver Washington. We are dedicated to providing the highest level of customer satisfaction through excellent service and quality grooming in a fun atmosphere.">
     <meta property="og:image" content="index_htm_files/opengraph.jpg">
     <meta property="og:image:type" content="image/jpeg">
     <meta property="og:image:width" content="500">
     <meta property="og:image:height" content="261">
     ...
    </head>
    Have you Previewed this file?
    Do try and right-click on the browser page and pick View Source.
    All the og detail should show as above.

    If not, re-open your Xara application with a Run as Administrator. This might unclog so DLLs for you.

    Acorn
    Acorn - installed and active Xara software: Cloud+/Pro+, XDPXv18 , XWDPv12/v15, XPGDv10, X3D7, Xara Xtreme 5, and others back through time (to CC's Artworks).
    Technical remediation and consultancy for your web designs. TG Nuggets you might like. Report faults: Magix; Xara Cloud+/Pro+

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •