Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    106

    Default Symbols are Blank.

    Hi,

    When I try to insert or replace symbols, all of the symbols are blank.

    Click image for larger version. 

Name:	Web Designer Symbols are Blank.png 
Views:	15 
Size:	16.3 KB 
ID:	131068

    Running as administrator makes no difference.

    Anyone have any suggestions?

    Thanks,

    Steve

    Xara Web Designer Premium 18.5.0.62892 DL x64 Aug 11 2021

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    40,129

    Default Re: Symbols are Blank.

    Working here for me in Pro +. Has your service period or I can never remember what it is called, expired?
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    4,022

    Default Re: Symbols are Blank.

    My update service for XWDP expired two days ago and I can still insert symbols. That panel, therefore, proves to be part of the app. So, there might be something wrong with your installation.

    By the way, as I had downloaded all contents before expiry, all other assets are still accessible through the Local Designs gallery. The only things not accessible anymore are Stock Photos and Stock Illustrations (i.e., vectors)

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    14,570

    Default Re: Symbols are Blank.

    Quote Originally Posted by stevegill View Post
    Hi,
    When I try to insert or replace symbols, all of the symbols are blank.

    Click image for larger version. 

Name:	Web Designer Symbols are Blank.png 
Views:	15 
Size:	16.3 KB 
ID:	131068
    Running as administrator makes no difference.

    Anyone have any suggestions?
    Thanks, Steve Xara Web Designer Premium 18.5.0.62892 DL x64 Aug 11 2021
    Steve, check if it is the same issue as here: https://www.talkgraphics.com/showthr...wesome-Problem.

    Also, after expiry, all XDAs still have access to the on-line Symbols - https://downloadsv18.xara.com/web/ch...character.html.

    Acorn
    Acorn - installed and active Xara software: Cloud+/Pro+, XDPX, XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7, Xara Xtreme 5, back through time (to CC's Artworks).
    Raise software faults with MagiXara: http://support.magix.net/; if Cloud+/Pro+: https://xara.com/contact-us/

  5. #5
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    106

    Default Re: Symbols are Blank.

    Quote Originally Posted by gwpriester View Post
    Working here for me in Pro +. Has your service period or I can never remember what it is called, expired?
    Yes it's still current.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Canberra, Australia
    Posts
    106

    Default Re: Symbols are Blank.

    Quote Originally Posted by Acorn View Post
    Steve, check if it is the same issue as here: https://www.talkgraphics.com/showthr...wesome-Problem.

    Also, after expiry, all XDAs still have access to the on-line Symbols - https://downloadsv18.xara.com/web/ch...character.html.

    Acorn
    Yes it looks very similar. The symbols are there and I can insert them into a document. They're just not visible in the list so makes it a bit of a lucky dip.

    I forgot to mention that it's only the Font Awesome stuff that's not displaying correctly. All of the others are fine (eg.Material Icons).

    = Steve

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •