Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 6 of 6

Thread: Installing DP+

  1. #1
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Albury, NSW, Australia
    Posts
    307

    Default Installing DP+

    I recently purchased, with my card, DP+ for our Men's shed with their email address etc.

    The intention was for me to use to produce documents for them, having bought before I could install at the shed because overnight we are in strong lock down looks like for considerable time.

    How can install it at home?

    Peter

  2. #2
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Australia
    Posts
    1,364

    Default Re: Installing DP+

    You can install 2 instances of Pro+.

    Go to >>>Download Xara Cloud+<<< and use the same credentials as you did at the Mens Shed.

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    19,842

    Default Re: Installing DP+

    all you need are your login details for the xara.com account that you purchased it with

    you can then download the program at home and activate it - activating pro+ does not require a key, only that you log on to your account

    once installed it will activate automatically if you are already logged on to the account you purchased it with at xara.com; it will ask you to log on if you are not [you do not need to stay logged on once activated]

    you will be able to do the same later at your other location
    -------------------------------
    is it true that we stand on the very edge of an abyss?
    no,of couse not - we used to, but since then we have taken a great step forward...
    Wyrd bi ful ard

  4. #4
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Albury, NSW, Australia
    Posts
    307

    Default Re: Installing DP+

    Thanks.
    I downloaded the trial version to my home computer before I decided to purchase for the shed.
    Following the above when running for first time I get an error message included 'Device already registered to pprewetts and can only use in demo mode if you want Request Membership or contact support', the latter does not work.
    If I click on Request Membership it sends and email to my home say click on Add Member another window opens says Work Space try to add member says I ned to update to cloud.
    As you can see I am confused which at my age anything is possible.

  5. #5
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    19,842

    Default Re: Installing DP+

    ah that does complicate things

    if I understand correctly there are two accounts here, yours and a seperate one for the shed ?

    if you want your home computer deregistered from your own account and registered to the shed account the only way I know is to ask xara to do this; you will need full credentials for both accounts
    -------------------------------
    is it true that we stand on the very edge of an abyss?
    no,of couse not - we used to, but since then we have taken a great step forward...
    Wyrd bi ful ard

  6. #6
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Albury, NSW, Australia
    Posts
    307

    Default Re: Installing DP+

    Thanks, have asked for help from Xara.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •