Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 9 of 9

Thread: SSL and IFrame

  1. #1
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,338

    Default SSL and IFrame

    So the code below does not work. Apparently any Secure site will not be allowed.

    <iframe


    frameborder="none" src="https://designfacet.xara.hosting/mail/form.html" allowTransparency="true" style="width:480px;height:800px;border:none;">


    </iframe>

    You can try any secure site instead of the one I have on here. Any help is appreciated. Yes I know that xara hosting is not secure, but if you try any secure link, it will not work.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    17,708

    Info Re: SSL and IFrame

    I think you have finger trouble:
    Code:
    <iframe frameborder="none" src="https://www.talkgraphics.com/showthread.php?84579-SSL-and-IFrame" allowTransparency="true" style="width:480px;height:800px;border:none;">&nbsp;</iframe>
    This works for me, even from Preview.

    frameborder=0|1 rather than "none" and anyhow your style statement covers it already.

    Acorn

    Code:
    <iframe src="https://www.talkgraphics.com/showthread.php?84579-SSL-and-IFrame" allowTransparency="true" style="width: 480px; height: 800px; border: none;"></iframe>
    should suffice
    Acorn - installed Xara software: Cloud+/Pro+ and most others back through time (to CC's Artworks). Contact for technical remediation/consultancy for your web designs.
    When we provide assistance, your responses are valuable as they benefit the community. TG Nuggets you might like. Report faults: Xara Cloud+/Pro+/Magix Legacy; Xara KB & Chat

  3. #3
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    3,338

    Default Re: SSL and IFrame

    Thank you so much. There is one client link that I am trying with no luck. I have PM you. I appreciate it if you can have a look.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    21,886

    Default Re: SSL and IFrame

    Hi Bezad,

    In Firefox I get this warning about that link. There are similar warnings in Edge & Chrome but not so explicit.

    Here's the link to 'Learn More'
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	export.png 
Views:	53 
Size:	223.5 KB 
ID:	128719  
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16 GB Ram + NVIDIA Geforce GTX 1660 Graphics Card + MSI Optix Mag321 Curv monitor
    + Samsung 970 EVO Plus 500GB SSD + 232 GB SSD + 250 GB SSD portable drive + ISP = BT + Web Hosting = TSO Host

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    17,708

    Default Re: SSL and IFrame

    Quote Originally Posted by Egg Bramhill View Post
    Hi Bezad,

    In Firefox I get this warning about that link. There are similar warnings in Edge & Chrome but not so explicit.

    Here's the link to 'Learn More'
    Egg, that warning is simply because xara.hosting has no SSL. We have sorted out behzad's specific problem; it was a cross-state matter.

    Acorn
    Acorn - installed Xara software: Cloud+/Pro+ and most others back through time (to CC's Artworks). Contact for technical remediation/consultancy for your web designs.
    When we provide assistance, your responses are valuable as they benefit the community. TG Nuggets you might like. Report faults: Xara Cloud+/Pro+/Magix Legacy; Xara KB & Chat

  6. #6
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    21,886

    Default Re: SSL and IFrame

    Ah, thanks for the heads up.
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16 GB Ram + NVIDIA Geforce GTX 1660 Graphics Card + MSI Optix Mag321 Curv monitor
    + Samsung 970 EVO Plus 500GB SSD + 232 GB SSD + 250 GB SSD portable drive + ISP = BT + Web Hosting = TSO Host

  7. #7
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    On Lake Couchiching near Orillia, Ontario
    Posts
    202

    Default Re: SSL and IFrame

    Quote Originally Posted by Acorn View Post
    Egg, that warning is simply because xara.hosting has no SSL. We have sorted out behzad's specific problem; it was a cross-state matter.

    Acorn
    Lurker here. Why does xara.hosting not have SSL? Cheap or free, in my (very limited) experience.

    Sorry if this has been asked & answered.

  8. #8
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    17,708

    Default Re: SSL and IFrame

    Quote Originally Posted by Windjamer View Post
    Lurker here. Why does xara.hosting not have SSL? Cheap or free, in my (very limited) experience.
    Sorry if this has been asked & answered.
    Xara negotiated it with Magix for them to set up on the cheap, hence no email, no cPanel, no SSL, no high availability.

    With Xara Cloud+/Pro+, you lose even this.

    Far easier to arrange proper (and even free) hosting elsewhere.

    Acorn
    Acorn - installed Xara software: Cloud+/Pro+ and most others back through time (to CC's Artworks). Contact for technical remediation/consultancy for your web designs.
    When we provide assistance, your responses are valuable as they benefit the community. TG Nuggets you might like. Report faults: Xara Cloud+/Pro+/Magix Legacy; Xara KB & Chat

  9. #9
    Join Date
    Feb 2016
    Location
    On Lake Couchiching near Orillia, Ontario
    Posts
    202

    Default Re: SSL and IFrame

    Quote Originally Posted by Acorn View Post
    Xara negotiated it with Magix for them to set up on the cheap, hence no email, no cPanel, no SSL, no high availability.

    With Xara Cloud+/Pro+, you lose even this.

    Far easier to arrange proper (and even free) hosting elsewhere.

    Acorn
    Thanks, Acorn. I've had server space since the '90s, though it wasn't called the cloud then. I'm long retired now, but I keep my hand in.

    Interesting thread.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •