Welcome to TalkGraphics.com
Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 20
  1. #1
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    11

    Default Navigation bar change not published

    Hi there,

    I changed my nav bar from a too long one into a two liner.
    The preview looks fine , but after publishing the old layout is back - despite cache clearing, changing the browser asf. (see attachment, too)
    Tx for any useful help!


    Xara Designer Pro X 17.1.0.60486 DL x64 [Windows 10 pro 20H2]
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    38,825

    Default Re: Navigation bar change not published

    It's very possible that your browser has cached the previous page. In your browser force a page refresh, Ctrl + F5
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    18,348

    Default Re: Navigation bar change not published

    i can't speak for the experts, but surely it would help if you posted a link or a .WEB rather than just a screen shot
    -------------------------------
    carpe diem
    carpo vitae

  4. #4
    Join Date
    Nov 2020
    Posts
    11

    Default Re: Navigation bar change not published

    Quote Originally Posted by gwpriester View Post
    It's very possible that your browser has cached the previous page. In your browser force a page refresh, Ctrl + F5
    Tx - but I asked a friend of mine who opened my website the very first time ... to see my old nav bar.
    He could not have "cached" any old stuff from me

  5. #5
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    18,348

    Default Re: Navigation bar change not published

    then the code is wrong you would think, right ?

    I could not repair a car simply by being given a photo, or a video even.. I would need to examine the car, otherwise it is all guesswork

    so how about a link / .WEB ?
    -------------------------------
    carpe diem
    carpo vitae

  6. #6
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    38,825

    Default Re: Navigation bar change not published

    Can you see any other changes you made?
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  7. #7
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    18,348

    Default Re: Navigation bar change not published

    I am sure I will be corrected if I am wrong, but...

    there are only two ways this could happen:

    1] a cache problem, maybe even the hosting cache...

    2} the issue is caused when the .WEB is converted to HTML - it is not appreciated by every one that the xara preview is not based on HTML; there is no HTML until it is published, and HTML cannot do everything you can do in the program


    btw - have you tried viewing in other browsers?
    -------------------------------
    carpe diem
    carpo vitae

  8. #8
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    38,825

    Default Re: Navigation bar change not published

    btw - have you tried viewing in other browsers?
    The member said a friend was asked to view the page in a browser that has not been to the site and the old nav bar is still showing.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  9. #9
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    18,348

    Default Re: Navigation bar change not published

    Gary I read that to mean that it could not be a broswer cache issue, because his friend would not have cache entries in his browser... so yes what you say is so, but if it were me I would be checking other browsers myself... it is the obvious thing to do

    but first off you give the people you want help from something they can analyse, otherwise you risk wasting their time, and maybe even their goodwill...

    this is not the first thread the OP has ingored a request so to do, see here:

    https://www.talkgraphics.com/showthr...get&highlight=

    you need to help others to help you...
    -------------------------------
    carpe diem
    carpo vitae

  10. #10
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    20,210

    Default Re: Navigation bar change not published

    it is not appreciated by every one that the xara preview is not based on HTML; there is no HTML until it is published, and HTML cannot do everything you can do in the program
    Where do you get that from HD?
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16 GB Ram + NVIDIA Geforce GTX 1660 Graphics Card + MSI Optix Mag321 Curv monitor
    + Samsung 970 EVO Plus 500GB SSD + 232 GB SSD + 250 GB SSD portable drive + ISP = BT + Web Hosting = TSO Host

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •