Welcome to TalkGraphics.com
Page 5 of 5 FirstFirst ... 345
Results 41 to 45 of 45
  1. #41
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    12,395

    Default Re: Layers appear on preview but not when published

    Quote Originally Posted by JFry View Post
    I think the problem folder is the one called index_htm_files but I can't work out how to change its name.
    No Jenny, the problem folder is not the index_htm_files folder.
    Do not rename or delete it at the moment.

    Just publish your site to the correct location and tell us it's there and check it it works.

    If not, we can work through making it so.

    Acorn
    Acorn - installed and active Xara software: Cloud+/Pro+, XDPX, XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7, Xara Xtreme 5, back through time (to CC's Artworks).
    Raise software faults with MagiXara: http://support.magix.net/; if Cloud+/Pro+: https://xara.com/contact-us/

  2. #42

    Default Re: Layers appear on preview but not when published

    Quote Originally Posted by Acorn View Post
    No Jenny, the problem folder is not the index_htm_files folder.
    Do not rename or delete it at the moment.

    Just publish your site to the correct location and tell us it's there and check it it works.

    If not, we can work through making it so.

    Acorn
    Published as originally but not working still.

  3. #43
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    12,395

    Bug Re: Layers appear on preview but not when published

    Quote Originally Posted by JFry View Post
    Published as originally but not working still.
    Thank you.

    In http://www.wonershhistory.co.uk/sitemap.xml, I can see you re-published just before a quarter to two today.

    I think you have enough to go to Xara now for support.

    You have a working file.
    You have published successfully to a sub-folder:

    Good luck.

    Acorn
    Acorn - installed and active Xara software: Cloud+/Pro+, XDPX, XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7, Xara Xtreme 5, back through time (to CC's Artworks).
    Raise software faults with MagiXara: http://support.magix.net/; if Cloud+/Pro+: https://xara.com/contact-us/

  4. #44

    Default Re: Layers appear on preview but not when published

    Quote Originally Posted by Acorn View Post
    Thank you.

    In http://www.wonershhistory.co.uk/sitemap.xml, I can see you re-published just before a quarter to two today.

    I think you have enough to go to Xara now for support.

    You have a working file.
    You have published successfully to a sub-folder:

    Good luck.

    Acorn
    Thank you for your help everyone - really appreciate it. Iíll post if I get a solution.

  5. #45
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    18,190

    Default Re: Layers appear on preview but not when published

    good luck
    -------------------------------
    carpe diem
    carpo vitae

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •