Welcome to TalkGraphics.com
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12
  1. #11
    Join Date
    Jul 2015
    Location
    Currently New York State
    Posts
    550

    Default Re: Content Missing...can't fix!

    Quote Originally Posted by Acorn View Post
    The Content Installer only covers fonts and a few patterns. It has nothing to do with the Online Content Catalogue.

    Acorn
    Acorn,

    A couple years ago I this same issue and I had to use the Content Installer to get the Online Content Catalogue to show up. I think that once I ran the content Installer it then allowed the program to go out and get the information for the Online Content Catalogue. I figured that once I ran the installer it must of straighten out some dll or ini file so that the program could get the online content.

    Ray

  2. #12
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    11,783

    Default Re: Content Missing...can't fix!

    Quote Originally Posted by RKissane View Post
    Acorn,

    A couple years ago I this same issue and I had to use the Content Installer to get the Online Content Catalogue to show up. I think that once I ran the content Installer it then allowed the program to go out and get the information for the Online Content Catalogue. I figured that once I ran the installer it must of straighten out some dll or ini file so that the program could get the online content.

    Ray
    Thanks for that Ray. In a separate conversation with Xara, I was told there was no relationship between each.

    Anything if it works.

    Acorn
    Acorn - installed and active Xara software: Cloud+/Pro+, XDPX, XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7, Xara Xtreme 5, back through time (to CC's Artworks).
    Raise software faults with MagiXara: http://support.magix.net/; if Cloud+/Pro+: https://xara.com/contact-us/

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •