Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Default buttons don't work

    Hello! Can you tell me why the buttons won't work on the index page? I don't see anything in front of them. They're on the top layer, and the buttons below work.

    I couldn't get the upload in this forum to work, so here's a link to the file in my googledrive.

    https://drive.google.com/open?id=15H...s0K5VPVK1U0a-k

    Thanks for your help.

  2. #2

    Default Re: buttons don't work

    One more thing. I forgot to say that it's just the top row of buttons on the index page that don't seem to work.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    11,396

    Default Re: buttons don't work

    All the top level links have "(No URL set)" other than the Contact Us page.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: XDPX (current, v15, v12 & 11 (64-bit)), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7; lots of licences back through time (to CC's Artworks). If your Post identifies a Xara software fault, please raise it directly with Magix --> support2.magix.com.

  4. #4

    Default Re: buttons don't work

    Sorry. I didn't mean the menu.I meant the buttons below the slideshow.

  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    11,396

    Default Re: buttons don't work

    Quote Originally Posted by Poouster View Post
    Sorry. I didn't mean the menu.I meant the buttons below the slideshow.
    All the More buttons work here.

    The slideshow doesn't though.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: XDPX (current, v15, v12 & 11 (64-bit)), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7; lots of licences back through time (to CC's Artworks). If your Post identifies a Xara software fault, please raise it directly with Magix --> support2.magix.com.

  6. #6

    Default Re: buttons don't work

    Yes, the slide show wouldn't. hmmm. Maybe I wasn't holding my tongue right when I clicked on the top row more buttons. Thanks for your input.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    19,636

    Default Re: buttons don't work

    Try this
    Attached Files Attached Files
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16 GB Ram + NVIDIA Quadro 2000 Graphics Card + Samsung 970 EVO Plus 500GB SSD + 232 GB SSD + 250 GB SSD portable drive
    Xara Designer Pro X 17 + Xara 3D Maker 7

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •