Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    2,430

    Bug Tables adding links

    I have attached a file. Any link I add on the fourth row and onward will not work.
    Attached Files Attached Files
    www.designfacet.com
    Owner/Creative Director at DesignFacet

    Xara Designer Pro



  2. #2
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Brockville, Ontario, Canada.
    Posts
    4,270

    Default Re: Tables adding links

    This was mentioned a few days ago ... Acorn has (I believe) sent a bug report based on it.

    See this thread https://www.talkgraphics.com/showthr...g-onto-the-web
    Keith
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    There are 10 types of people in this world .... Those who understand binary, and those who don't.

  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    10,660

    Default Re: Tables adding links

    Acorn - My currently active Xara software: XDPX (current, v15, v12 & 11 (64-bit)), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7; lots of licences back through time (to CC's Artworks). If your Post identifies a Xara software fault, please raise it directly with Magix --> support2.magix.com.

  4. #4
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    2,430

    Default Re: Tables adding links

    Good to know. Meanwhile any temp solution? I placed a transparent rectangle on it with url.
    www.designfacet.com
    Owner/Creative Director at DesignFacet

    Xara Designer Pro



  5. #5
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    19,403

    Default Re: Tables adding links

    You can ctrl select the border and give that a link Behzad. That way it will shrink/expand as you size the table.
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16GB Ram + 232 GB SSD + 250 GB SSD portable drive
    Xara Designer Pro X 16

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    10,660

    Default Re: Tables adding links

    Quote Originally Posted by Egg Bramhill View Post
    You can ctrl select the border and give that a link Behzad. That way it will shrink/expand as you size the table.
    I tried and thought I might have it using the Smart Controls. No! It added it to every nook and cranny.

    A good solution Egg but needs care - Black controls > Ctrl+Select > Link...

    Xara City refrain: "We built this City, we built this City, we built this City on bugs 'n' fails."

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: XDPX (current, v15, v12 & 11 (64-bit)), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7; lots of licences back through time (to CC's Artworks). If your Post identifies a Xara software fault, please raise it directly with Magix --> support2.magix.com.

  7. #7
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    19,403

    Default Re: Tables adding links

    Xara City refrain: "We built this City, we built this City, we built this City on bugs 'n' fails."
    Couldn't agree more. Things are made even worse by the online Content Catolgue. If and when these bugs are fixed within the online section they remain unfixed within a users downloaded catolgue.

    As a user I don't want any future development on new features I just want current features to work as expected. But heyhoo Xara ignores all these issues ....... !!!
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16GB Ram + 232 GB SSD + 250 GB SSD portable drive
    Xara Designer Pro X 16

  8. #8
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Australia
    Posts
    747

    Default Re: Tables adding links

    Quote Originally Posted by Egg Bramhill View Post
    If and when these bugs are fixed within the online section they remain unfixed within a users downloaded catolgue.
    That's a good point. When downloading does Xara see the same file name and skip the new content, or does it see a different size and replace?

  9. #9
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    10,660

    Default Re: Tables adding links

    My understanding is Xara does a check to see which is the latest Revision in catindex.txt and updates if newer.

    The only problem was Xara got this badly wrong once and it deleted all prior downloads.
    This is why I copy the Cache elsewhere.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: XDPX (current, v15, v12 & 11 (64-bit)), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7; lots of licences back through time (to CC's Artworks). If your Post identifies a Xara software fault, please raise it directly with Magix --> support2.magix.com.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •