Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Michigan at the moment
    Posts
    62

    Default Lost my drop down menu

    Its been working all along deleted a page counter on my page and reuploaded now my drop down menus have turned to normal blue links you can see it at https://www.flea-usa.com/alaska you can go to any other of the States and the menu works just fine. Anybody have a clue what happened! Tried uploading all the index_htm_files again thinking maybe I missed something no help, I'm lost!!!

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    37,565

    Default Re: Lost my drop down menu

    I wonder if something changed in your Popup Style settings?
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    10,453

    Default Re: Lost my drop down menu

    Your quickest recovery will be to delete the wrong one and replace by copy & paste from another page's menu button set.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: XDPX (current, v15, v12 & 11 (64-bit)), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7; lots of licences back through time (to CC's Artworks). If your Post identifies a Xara software fault, please raise it directly with Magix --> support2.magix.com.

  4. #4
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Michigan at the moment
    Posts
    62

    Default Re: Lost my drop down menu

    I don't see how, the only thing I did is delete a hit counter off the bottom of the page. Besides I looked at the popup style settings and they are the same as the settings for other pages. Thanks Acorn I will try that and keep you posted as to what happens!

  5. #5
    Join Date
    Aug 2019
    Location
    Michigan at the moment
    Posts
    62

    Default Re: Lost my drop down menu

    As I said the only thing I did was delete a page counter off the bottom of the page, but what you said worked Acorn back up and working fine. By the way the reason I deleted the page counter is that it made my pages come up as not secure got rid of it and now there is once again a padlock in the address bar.

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    10,453

    Default Re: Lost my drop down menu

    Joe, glad you're back. Sometimes you think it is a simple delete; I have gotten into the habit of checking the Status Line and the Page & Layer gallery to see what is selected before jumping.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: XDPX (current, v15, v12 & 11 (64-bit)), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7; lots of licences back through time (to CC's Artworks). If your Post identifies a Xara software fault, please raise it directly with Magix --> support2.magix.com.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •