Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 8 of 8
  1. #1

    Default animated photos are missing when published

    they work fine in preview
    and worked fine using MS explorer (ie in local browser view)
    the 'non' animated photos are ok

    help?

    http://www.theravenswoodgroup.com

    thanks
    ps
    same result all 3 browsers
    chrome, firefox and Edge

    pps
    I edited to be instant
    (as were the photos that worked)
    so now they are all there,
    but I really do desire the animations

    any ideas what I may have done incorrectly
    Last edited by gwpriester; 02 December 2019 at 02:43 PM. Reason: added PPS

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    37,443

    Default Re: animated photos are missing when published

    I'm am getting a page not found error. Is your link correct, or are you editing the page right now?
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Australia
    Posts
    647

    Default Re: animated photos are missing when published

    It's a typo. http://www.theravenswoodgroup.com The 'n' is missing from the middle.

  4. #4

    Default Re: animated photos are missing when published

    Quote Originally Posted by Chris M View Post
    It's a typo. http://www.theravenswoodgroup.com The 'n' is missing from the middle.
    oops
    sorry =
    thanks for the fix
    ps
    how can I edit the original post?

  5. #5
    Join Date
    Apr 2018
    Location
    London
    Posts
    132

    Default Re: animated photos are missing when published

    You cannot edit the original post now, but I would post a reply here with the correct URL. You could also post a one-page XAR doc with the animations that do not render and maybe someone here can make a suggestion.

  6. #6

    Default Re: animated photos are missing when published

    www.Ravenswood.co
    or
    www.TheRavenswoodGroup.com

    and what is a Xara doc?
    is that the VAR file?

    I think yes -- so I uploaded the working version
    (which has the animations removed)
    and also one with animations readded
    v1a
    only has 1 slider - pix of HK under capital services

    THANKS!
    Attached Files Attached Files

  7. #7
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    37,443

    Default Re: animated photos are missing when published

    I fixed the link in your original post.

    Two design comments given the nature of your website.

    The gold heading text is too gimicky. Stick with a simple font.

    And I would opt for simple navigation buttons instead of the gel buttons.

    Think simplicity and stability and elegance.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	For example.jpg 
Views:	15 
Size:	117.5 KB 
ID:	125819  
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  8. #8

    Default Re: animated photos are missing when published

    thanks for the fix
    thanks for the suggestion for font
    (it is the font on our letterhead for many years -- but your idea is good; will evaluate)
    same for buttons (been using wet/gel look for 25 years -- lol / yes = old school)


    btw - fixed the broken animations
    was literally the server farm error

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •