Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 9 of 9
  1. #1
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Australia
    Posts
    4

    Default Variant will not display content

    I am using Web Designer Premium 16.

    I have created web site at http://www.glenelgyachtclub.com.au.... displays fine at 960 pixels which is what it was designed for.

    I then created a variant at 480 pixels wide using the normal process.

    Problem. The variant shows no content at all except for the pasteboard background.

    I have checked all the shared items etc and removed them.... then added images to the variant.

    I have also added text to the mouse off layer, but still, nothing displays.

    I have even tried removing the mouse over layer....nothing

    Created new layer, added content, still wont display

    Any suggestions please?

    I have been using this product for 5 years and never encountered this issue previously.

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    39,373

    Default Re: Variant will not display content

    Welcome to TalkGraphics

    See if there is something on the pasteboard that is not part of the page. I have found this can cause weird things to happen.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3
    Join Date
    Dec 2018
    Location
    Australia
    Posts
    1,141

    Default Re: Variant will not display content

    You've been using Xara for 5 years and your site looks and works perfectly so I don't want to sound glib.

    Have you simply tried deleting the mobile variant and then recreating it?
    Delete the variant, save your work and restart Xara with Admin privileges?

    Often the simple answers are overlooked and that's all I've got to offer

  4. #4
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    20,544

    Default Re: Variant will not display content

    I'm with Gary here. You have a pasteboard background image sized 1920 x 1020 px. Try deleting this from the mobile variant & ensure your mouse-off content is within the page bounds.
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16 GB Ram + NVIDIA Geforce GTX 1660 Graphics Card + MSI Optix Mag321 Curv monitor
    + Samsung 970 EVO Plus 500GB SSD + 232 GB SSD + 250 GB SSD portable drive + ISP = BT + Web Hosting = TSO Host

  5. #5
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    39,373

    Default Re: Variant will not display content

    I'm with Gary here. You have a pasteboard background image sized 1920 x 1020 px. Try deleting this from the mobile variant & ensure your mouse-off content is within the page bounds.
    And/or tailor your background image to the width of your page.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  6. #6
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Australia
    Posts
    4

    Default Re: Variant will not display content

    Hi, yes, I deleted the mobile variant several times and then recreated it.

    Have tried Admin priveleges also.

    Have also deleted the pasteboard image in the background etc.

  7. #7
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Australia
    Posts
    4

    Default Re: Variant will not display content

    The pasteboard image was the only thing showing
    Deleted this many times...no difference
    Checked layer positioning...no difference
    Deleted pasteboard layer and then reinserted it...no difference
    All content is well within the page boundaries

  8. #8
    Join Date
    Apr 2019
    Location
    Australia
    Posts
    4

    Default Re: Variant will not display content

    Yes, tried all of this earlier.
    Interesting thing though...deleted image from pasteboard background, and it still shows in the variant when published.
    I am beginning to think this is a software issue

  9. #9
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,807

    Default Re: Variant will not display content

    Perhaps best to post your .web file here so we can take a closer look.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •