Welcome to TalkGraphics.com
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15
  1. #11
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dublin - Ireland
    Posts
    525

    Default Re: Mobile Menu suddenly not working

    Oh, you probably added the variants in v16 so you would need to locate the backup file at AppData\Local\Xara\XtremePro\16\Backups
    James D


    DPX11 user

  2. #12

    Default Re: Mobile Menu suddenly not working

    Quote Originally Posted by jamesd View Post
    Oh, you probably added the variants in v16 so you would need to locate the backup file at AppData\Local\Xara\XtremePro\16\Backups
    Nope, variants done a long time ago. Only thing I added recently was a video. I didn't do anything new to the menu!

  3. #13

    Default Re: Mobile Menu suddenly not working

    Quote Originally Posted by jamesd View Post
    I'm not sure why the variants would not be present, make sure you choose a file that was dated before you downloaded the latest version.
    Yes, I went back to a while ago, December!

  4. #14

    Default Re: Mobile Menu suddenly not working

    Thank you, Jamesd. I was able to go back and return to Version 15 and all is good for now.

    I did email for support and was told, yes, there is a known issue and they are working on it. The tech gave me a work around but this seemed easier to fix your way. Thanks AGAIN for the GREAT idea!

    Sue
    Quote Originally Posted by jamesd View Post
    In V15 go to File > Open recent > Backups you will probably get a working file there

  5. #15
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Dublin - Ireland
    Posts
    525

    Default Re: Mobile Menu suddenly not working

    That's great! Glad to have been able to help
    James D


    DPX11 user

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •