Welcome to TalkGraphics.com
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    9,095

    Default Re: HTML Placeholder after add Web Animation to any object

    Quote Originally Posted by Kraucik View Post
    THank you. Yes, fourth uses is the best for me, but it doesnt have hyperlink :/
    Just add one; it still works.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: occasionally serviced XDPX, purposely unserviced XDPX12 & XDPX11 (32/64-bit), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7 and lots of 'permanently-owned' licences back through time (to CC's Artworks)

  2. #12
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    11

    Default Re: HTML Placeholder after add Web Animation to any object

    And one more question. I cant navigate hyperlink in css folder to my second page on web?

  3. #13
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    9,095

    Default Re: HTML Placeholder after add Web Animation to any object

    Quote Originally Posted by Kraucik View Post
    And one more question. I cant navigate hyperlink in css folder to my second page on web?
    Sorry, I do not understand what you means by "css folder".

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: occasionally serviced XDPX, purposely unserviced XDPX12 & XDPX11 (32/64-bit), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7 and lots of 'permanently-owned' licences back through time (to CC's Artworks)

  4. #14
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    11

    Default Re: HTML Placeholder after add Web Animation to any object

    Your 4. type is CSS. Can i write into CSS text hyperlink ? Just, when i click on >contact, it open my second page on website.

  5. #15
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    11

    Default Re: HTML Placeholder after add Web Animation to any object

    A got it Acron. Thank you ) Just in web animation i press Fast Animation

  6. #16
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    9,095

    Default Re: HTML Placeholder after add Web Animation to any object

    Quote Originally Posted by Kraucik View Post
    A got it Acron. Thank you ) Just in web animation i press Fast Animation
    Thanks, I was scratching my head over this one.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: occasionally serviced XDPX, purposely unserviced XDPX12 & XDPX11 (32/64-bit), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7 and lots of 'permanently-owned' licences back through time (to CC's Artworks)

  7. #17
    Join Date
    Mar 2019
    Posts
    11

    Default Re: HTML Placeholder after add Web Animation to any object

    Sorry. But the animation was too slow for me.. if you understand. I change normal to Very Fast, and now is everything ok I work with xara only about 2 weeks, sorry for my threaths

  8. #18
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    9,095

    Default Re: HTML Placeholder after add Web Animation to any object

    Quote Originally Posted by Kraucik View Post
    Sorry. But the animation was too slow for me.. if you understand. I change normal to Very Fast, and now is everything ok I work with xara only about 2 weeks, sorry for my threaths
    For doing so much in two weeks is fantastic.

    Keep in there.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: occasionally serviced XDPX, purposely unserviced XDPX12 & XDPX11 (32/64-bit), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7 and lots of 'permanently-owned' licences back through time (to CC's Artworks)

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •