Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Beaverton, OR
    Posts
    3,243

    Default HELP autoinstall of XaraPro 16.1.0.56164 has corrupted all Xara versions on my PC

    Running Windows10
    I have XaraDesignerPro X, X15, and X16 installed.

    Now any selected objects are displayed only in UNITS of POINTS.
    The same goes when drawing Rectangles, Circles, and Star Quick Shapes.
    The ruler displays points too. I can go into the Grid and Ruler tab of Options and change the unit to inches which does result in inch tick-marks displayed on the rulers;however, the next time I go to Options, Grind and Ruler, it has reverted back to PT.

    I verified in the Units tab of Options, Page is set to inches.
    If I manually change the units in the Info Bar for any select object to inch (in) it doesn't work. The units always revert to Points (pt).


    I did download version 16.1.0.56164 and manually reinstalled it over the existing installation. NO LUCK!


    What the heck is going on? I need to do work within the next few days.

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    9,088

    Default Re: HELP autoinstall of XaraPro 16.1.0.56164 has corrupted all Xara versions on my PC

    Check this as a possible fix: https://www.talkgraphics.com/showthr...701#post550701.
    It relates to your machine regional settings.

    Do also run v16.1 once as Administrator; it might be a library is not fully registered.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: occasionally serviced XDPX, purposely unserviced XDPX12 & XDPX11 (32/64-bit), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7 and lots of 'permanently-owned' licences back through time (to CC's Artworks)

  3. #3
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Beaverton, OR
    Posts
    3,243

    Default Re: HELP autoinstall of XaraPro 16.1.0.56164 has corrupted all Xara versions on my PC

    I did both of the two suggestions. It was IT WORKED!
    The number of digits was at 0 (zero); I changed it to 3.

    Thank you so much.

    If you are ever plan on being in the Portland, Oregon USA area, let me know. I'm buying you dinner!

  4. #4
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    36,181

    Default Re: HELP autoinstall of XaraPro 16.1.0.56164 has corrupted all Xara versions on my PC

    Or you could contact Acorn next time you are in the UK, John and stand him a pint.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  5. #5
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    9,088

    Default Re: HELP autoinstall of XaraPro 16.1.0.56164 has corrupted all Xara versions on my PC

    Quote Originally Posted by gwpriester View Post
    Or you could contact Acorn next time you are in the UK, John and stand him a pint.
    I can always add "Portland, Oregon USA" to my Bucket List - my beer in a bucket one, that is.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: occasionally serviced XDPX, purposely unserviced XDPX12 & XDPX11 (32/64-bit), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7 and lots of 'permanently-owned' licences back through time (to CC's Artworks)

  6. #6
    Join Date
    May 2010
    Location
    Lam, Bavaria-Germany
    Posts
    400

    Default Re: HELP autoinstall of XaraPro 16.1.0.56164 has corrupted all Xara versions on my PC

    Quote Originally Posted by Acorn View Post
    I can always add "Portland, Oregon USA" to my Bucket List - my beer in a bucket one, that is.

    Acorn


    Not such a sauce.
    If you guys ever come by my house, there's only real Bavarian beer.
    You're welcome.

    I hope I see you soon.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •