Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 7 of 7
  1. #1

    Default Plugins Not Showing Up

    I'm running Xara P&GD 15.1 and my plugins are not showing up. I made a new directory for for it /xaraplugs/ put them in there went into Xara pointed to that directory, rebooted and nothing.

    Any help appreciated.

    Bob

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    35,658

    Default Re: Plugins Not Showing Up

    Try this (not sure if it will work)

    In the Program Files > Xara, in the Xara Picture Editor folder put your plug-ins in the PSPlug-ins folder. This is where the program will be looking for Plug-ins. It has worked for me in the past but I have not done this for several versions now.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,119

    Default Re: Plugins Not Showing Up

    Did you recently install 15.1? If so, try this: close the program and right-click the program icon and select 'Run as administrator'.

  4. #4

    Default Re: Plugins Not Showing Up

    As badly as I wanted them to neither suggestion worked.

    Bob

  5. #5
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Urmston, Manchester,England
    Posts
    2,457

    Default Re: Plugins Not Showing Up

    Bob after you put your plug-ins where Gary suggested, or make a folder and put them in that naming it Plug-ins, the folder can be any where you choose, My Docs, My pics. Then open Xara, Options, Effects & Plug-ins, Set folder for plug-ins.

    Hope this helps Stygg

  6. #6
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,062

    Default Re: Plugins Not Showing Up

    make sure enable host specific plugins box is ticked when setting the folder[s] in xara

    I have plugins working in 15.1 - which plugins are you using? - if the suggestions here do not work, it may be the plugins themselves causing issue
    -------------------------------

  7. #7

    Default Re: Plugins Not Showing Up

    Problem solved. After about 6 restarts it finally picked up on it.

    Thanks
    Bob

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •