Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 5 of 5
  1. #1
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Montreal
    Posts
    704

    Bug Clipped Art Brush Problem

    Hi,

    Often it does not work when making a clip view on art brush items.
    An example file here:

    Click image for larger version. 

Name:	Screen Shot 2018-11-22 at 6.19.11 PM.png 
Views:	17 
Size:	47.0 KB 
ID:	122743

    When performing a clipview with the gray back object, some lines disappears.

    Thanks,

    Marc
    Attached Files Attached Files
    ________________________________
    Illustrations

  2. #2
    Join Date
    Jan 2001
    Location
    East Sussex, England
    Posts
    1,981

    Default Re: Clipped Art Brush Problem

    Strangely, if you change the view quality slightly they re-appear. changing view quality back to original they stay visible.
    Christine

    Software: XDPX9, WD9,WD10,XDPX10,WD11,XDPX11,XDP365

  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,062

    Default Re: Clipped Art Brush Problem

    agreed - it looks like a problem rendering art brushes in 'high quality' setting [fourth setting] - all the other view settings seem ok
    -------------------------------

  4. #4
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Montreal
    Posts
    704

    Default Re: Clipped Art Brush Problem

    Well I'll be darned!!

    I wouldn't have found this one, especially considering that if you save, restart the program and reopen the glitch is still there.

    Thanks,

    Marc
    ________________________________
    Illustrations

  5. #5
    Join Date
    Nov 2018
    Posts
    1

    Default Re: Clipped Art Brush Problem

    i like this art


    [Link removed by moderator]
    Last edited by gwpriester; 24 November 2018 at 02:28 PM. Reason: New members are not allowed links.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •