Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 4 of 4

Thread: forms

  1. #1
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Wirral
    Posts
    16

    Default forms

    Hi maybe someone can help. I have created a form in 123 formbuilder and embeded it into my website. I can see it when I use preview page but can't when uploaded the page is blank. Have cleared history several times thinking it may have been that.
    Any Ideas much appreciated

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    18,408

    Default Re: forms

    This is going to be a hard one to chase down. You state it works in preview. Can you complete the form & submit it in preview? If so the form is functioning. However if it's not working on your web host's server it would appear somethings not being uploaded.

    Without further details or a copy of your .web file containing the form I don't think this is going to be easy to solve. A url to your website form would also be of assistance.
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16GB Ram + 232 GB SSD
    Xara Designer Pro X 16

  3. #3
    Join Date
    Jul 2018
    Location
    Wirral
    Posts
    16

    Default Re: forms

    That was my thought wasn't happy with response from my enquiry to host so moved host. No problem with the new one. Ft

  4. #4
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    18,408

    Default Re: forms

    Glad to hear you got it sorted spd1954
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16GB Ram + 232 GB SSD
    Xara Designer Pro X 16

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •