Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    18,271

    Default Browser view changed to vBulletin mode

    When viewing TG I'm being served the vBulletin view. I have had this happen in the past some while ago but I can't recall now how to reset it to the standard TG view. I have a screen shot but I can't attach it in this vBulletin mode. Help?

    UPDATE: Needed to click the Full Site button (next to the Log-Out button) in the vBulletin served page. No idea why this occurred but all back to normal now So I can also now attach the screen grab.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	vBulletin.png 
Views:	13 
Size:	14.9 KB 
ID:	122028  
    Egg
    Endangered Species
    HP xw9400 W/S / 2 x Dual Core AMD / RAM 16 GB / 240 GB Kingston SSD / 120 GB Kingston SSD / 500 GB HDD / ATI Radeon HD 5450 / Windows 10 / 64 Bit /
    Xara Designer Pro X (12 or 365)


  2. #2
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    North Devon, UK
    Posts
    15

    Default Re: Browser view changed to vBulletin mode

    Egg. I've just noticed under Profile > Activity, there is a link to change to vBulletin, perhaps yours will now say switch to TG view?
    Last edited by Mick; 31 August 2018 at 03:40 PM. Reason: Typo

  3. #3
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    18,271

    Default Re: Browser view changed to vBulletin mode

    Thanks a lot for that Mick. I can't find that option but as I stated the problem has disappeared.
    Egg
    Endangered Species
    HP xw9400 W/S / 2 x Dual Core AMD / RAM 16 GB / 240 GB Kingston SSD / 120 GB Kingston SSD / 500 GB HDD / ATI Radeon HD 5450 / Windows 10 / 64 Bit /
    Xara Designer Pro X (12 or 365)


 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •