Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 10 of 10

Thread: Xara or Magix

  1. #1
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    1,563

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    7,455

    Default Re: Xara or Magix

    Quote Originally Posted by behzad View Post
    To what purpose? Side-by-side comparison?
    Or the fact that one seems to be current for XWD, the other is not, and might be for XWDP, or the iniquity of Xara stating "We know that many of you find it frustrating to have to wait a whole year for our next update - knowing
    that we are working on (and likely finished) new cutting edge features and on-trend content"?

    Acorn
    Acorn - My current Xara software: XDPX365, XDPX11 (32/64-bit), WD365 Premium, XPGD10, X3D7 and lots of licences back through time (to CC's Artworks)

  3. #3
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    1,563

    Default Re: Xara or Magix

    Acorn did you take your chill pill :P

  4. #4
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    7,455

    Default Re: Xara or Magix

    Quote Originally Posted by behzad View Post
    Acorn did you take your chill pill :P
    Trying to work out what you wanted.

    Here to serve,
    Acorn
    Acorn - My current Xara software: XDPX365, XDPX11 (32/64-bit), WD365 Premium, XPGD10, X3D7 and lots of licences back through time (to CC's Artworks)

  5. #5
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    1,563

    Default Re: Xara or Magix


  6. #6
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    17,901

    Default Re: Xara or Magix

    Acorn did you take your chill pill :P
    Egg
    Endangered Species
    HP xw9400 W/S / 2 x Dual Core AMD / RAM 16 GB / 240 GB Kingston SSD / 120 GB Kingston SSD / 500 GB HDD / ATI Radeon HD 5450 / Windows 10 / 64 Bit /
    Xara Designer Pro X (12 or 365)


  7. #7
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    1,563

    Default Re: Xara or Magix

    What is wrong Egg?

  8. #8
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    7,455

    Default Re: Xara or Magix

    Quote Originally Posted by behzad View Post
    behzad, to try and close this Thread, do you just want Xara to update their mis-aligned documentation?

    If you agree, I will arrange for the Thread to be moved to Dear Xara...

    Acorn
    Acorn - My current Xara software: XDPX365, XDPX11 (32/64-bit), WD365 Premium, XPGD10, X3D7 and lots of licences back through time (to CC's Artworks)

  9. #9
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    1,563

    Default Re: Xara or Magix

    It would be good, because they have it all over the place. Thank you for doing that.

  10. #10
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    7,455

    Default Re: Xara or Magix

    Dear Xara...

    The OP has noted that your documentation is inconsistent and should not be found in two separate locations.

    Acorn
    Acorn - My current Xara software: XDPX365, XDPX11 (32/64-bit), WD365 Premium, XPGD10, X3D7 and lots of licences back through time (to CC's Artworks)

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •