Welcome to TalkGraphics.com
Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 51 to 60 of 78
  1. #51

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    For me it was AdBlock in FFox - disable and all is well. Very nice site once you can see its

    edit: AdBlocker says 73 ads on the page - ?? Maybe it is the links that all go to Xara?

  2. #52
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    18,408

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    Good find.That was the problem I was having on FF. "216 adverts??. I use adblockers all the time. I wouldn't create a site that stops the site rendering correctly just because of ads.
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16GB Ram + 232 GB SSD
    Xara Designer Pro X 16

  3. #53
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,033

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    most ads are blocked by noscript as it happens, one of the reasons I use it... that's not relevant to this site as such, just explains why I don't use an ad-blocker as well - no script is very good at preventing one of the banes of my online life: sites that play audio, especially ad audio, automatically
    -------------------------------

  4. #54
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Mississippi, USA
    Posts
    85

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    Quote Originally Posted by Egg Bramhill View Post
    Good find.That was the problem I was having on FF. "216 adverts??. I use adblockers all the time. I wouldn't create a site that stops the site rendering correctly just because of ads.
    Thanks to all that figured that out. I mainly use FireFox and that is the first browser I test with. So I was confused about it not showing for others.

    As to the site being blocked because of adverts? Not sure what that comes from. Maybe the X Builder blocks have ads hidden in them?

    thanks again,

  5. #55
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,080

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    Quote Originally Posted by onlye View Post
    Maybe the X Builder blocks have ads hidden in them?
    That would be just awful!

  6. #56
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    16,033

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    maybe more likely that it's structured in such a way that adblocker sees it as 'ads' - false positive?

    and maybe the 'ADS' site header does not help
    -------------------------------

  7. #57
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    1,768

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    so what is the verdict? I have adblock and it blocked everything some 200+ items, that is just bad.

  8. #58
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Mississippi, USA
    Posts
    85

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    So, I had to do the site in another tool since I used my eCommerce solution, ecwid, does not play nice with Xara variants. Here is the link to the new site. It is not xblocks but the same customer ADS. Also the same server to host my previews. Can ya'll see if you get blocks from here?

    https://eric.dollaradaysites.net/ads2/

  9. #59
    Join Date
    May 2002
    Location
    Canada
    Posts
    1,768

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    This is what I get in chrome running adblock, otherwise it looks good without adblock. Someone should write to the author.
    I thin this may be your server. What tool did you use?
    Click image for larger version. 

Name:	Clipboard-1.jpg 
Views:	16 
Size:	41.0 KB 
ID:	121587

  10. #60
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Mississippi, USA
    Posts
    85

    Default Re: Anyone used X Buillder?

    Thanks. Going to look into it. Not good if a potential customer got that page.

    thanks to all for the help

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •