Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 7 of 7
  1. #1
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    London
    Posts
    302

    Default Missing file "USWebCoatedSWOP.icc" when trying to export to PDF

    Hello

    When I try to export my Xara file to PDF, I am getting this error message:
    "File:'C:\program files\xara\xara designer pro x10\icc\USWebCoatedSWOP.icc' not found"

    What should I do - should I reinstall my Xara Designer Pro X10 (x64)? Which is running on Win10 (x64)...

    Thanks

    J

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    35,388

    Default Re: Missing file "USWebCoatedSWOP.icc" when trying to export to PDF

    Check back tomorrow I will try to get someone from Xara to respond tomorrow.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3

    Default Re: Missing file "USWebCoatedSWOP.icc" when trying to export to PDF

    There should be a copy in:

    C:\Windows\System32\spool\drivers\color

    Click image for larger version. 

Name:	capture-001725.png 
Views:	18 
Size:	20.2 KB 
ID:	120092

    You can either navigate to it and use it, or copy it to you Xara folder with Xara not running.

  4. #4
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    London
    Posts
    302

    Default Re: Missing file "USWebCoatedSWOP.icc" when trying to export to PDF

    Quote Originally Posted by mwenz View Post
    There should be a copy in:

    C:\Windows\System32\spool\drivers\color

    Click image for larger version. 

Name:	capture-001725.png 
Views:	18 
Size:	20.2 KB 
ID:	120092

    You can either navigate to it and use it, or copy it to you Xara folder with Xara not running.
    Strangely I have no directory called
    C:\program files\xara\xara designer pro x10\icc\
    however I have found the file in question ("USWebCoatedSWOP.icc") a different directory
    C:\Program Files\Xara\Xara Designer Pro X10\Filters\ENG\PDFXFilter\icc\

    It seems like a bug to me. Do you think that I should I copy ALL the files in that "\icc" directory into the new location?

    OK I'm going to re-install XDP X10 (x64) and revert.
    Watch this space...

    J

  5. #5
    Join Date
    Nov 2002
    Location
    London
    Posts
    302

    Default Re: Missing file "USWebCoatedSWOP.icc" when trying to export to PDF

    OK I uninstalled XDP and re-installed it. There was still no sign of "USWebCoatedSWOP.icc" in the required location.

    So I copied the entire contents of
    C:\Program Files\Xara\Xara Designer Pro X10\Filters\ENG\PDFXFilter\icc\
    into
    C:\program files\xara\xara designer pro x10\icc\

    It seems to work fine now. But this is clearly a bug, I'd say.

    Trying to help

    J

  6. #6
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    35,388

    Default Re: Missing file "USWebCoatedSWOP.icc" when trying to export to PDF

    It has been reported.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  7. #7
    Join Date
    Nov 2013
    Location
    Hertfordshire, UK
    Posts
    787

    Default Re: Missing file "USWebCoatedSWOP.icc" when trying to export to PDF

    Thanks for letting us know shiphen, I haven't had any other reports of this but I'll see if I can replicate the behaviour.

    Cheers
    Rob

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •