Welcome to TalkGraphics.com
Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 25
  1. #11
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    35,629

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    So, Tony56. Are you making any progress here?
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  2. #12

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    Hi Acorn,

    I want to thank you for all your help
    Tony

  3. #13

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    yes, and thank you very much. that did the trick. I'm working with some basic animations for my site. Does it have to be a supersite in order to make the animations work or can I also create animations in a conventional site as well?

  4. #14

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    Hi Acorn,

    I want to thank you for all your help
    Tony

  5. #15

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    I want to thank everyone for there help

    Tony

  6. #16
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    8,521

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    Quote Originally Posted by tony56 View Post
    I want to thank everyone for there help
    Tony
    Glad, you're sorted and are now looking at animations..., which I assume are page transitions for a Conventional website.

    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: occasionally serviced XDPX, purposely unserviced XDPX12 & XDPX11 (32/64-bit), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7 and lots of 'permanently-owned' licences back through time (to CC's Artworks)

  7. #17

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    Hi Acorn,

    Actually I'm Trying to create these animations in supersite mode. Is this wrong? I can't get any of to work. These types of animations are shown in this video. http://www.xara.com/us/web-designer/.../#video_player
    Thank You,

    Tony

  8. #18
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    3,115

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    You probably have checked this already but just to be sure: You opened Utilities/Web Properties; clicked the "Web Export Options" button at the bottom; ticked the "Supersite" and "Page Transitions" radio buttons and selected the desired transition effects from the drop-down menu; clicked "OK"; and clicked "Apply" on the Web Properties dialog.

  9. #19

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    I'm still having trouble Linking to the anchors. I started over Used the letters ABCDE etc. The only letter that I could link is the first letter A I linked B next but could not get it go to that page. In the program not the preview window but the work place I can select B and the caption appears and click on the letter B and it go to that section. What am I doing wrong.

    Thank you very much for your help

    Tony
    Last edited by tony56; 07 December 2017 at 01:37 AM.

  10. #20
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    8,521

    Default Re: Having trouble with anchors and linking them

    Quote Originally Posted by tony56 View Post
    I'm still having trouble Linking to the anchors. I started over Used the letters ABCDE etc. The only letter that I could link is the first letter A I linked B next but could not get it go to that page. In the program not the preview window but the work place I can select B and the caption appears and click on the letter B and it go to that section. What am I doing wrong.

    Thank you very much for your help

    Tony
    Tony, an Anchor is a Name of an object on a page in your design.
    A link from another object anywhere can be set to an Anchor in a drop-down list for the Link to anchor field.
    Once picked, you must click Accept or OK.

    There are no tricks or hoops,
    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: occasionally serviced XDPX, purposely unserviced XDPX12 & XDPX11 (32/64-bit), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7 and lots of 'permanently-owned' licences back through time (to CC's Artworks)

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •