Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Surrey, BC, Canada
    Posts
    2,324

    Default FireFox Logo 3D Stereogram

    Hi new stereogram
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	XaaraFireFox.jpg 
Views:	56 
Size:	185.4 KB 
ID:	119329  
    Intel i7-2600 processor 3.4GH, Windows 10 64Bit, 12GB Memory, Geforce 960 2Gb graphics card

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    7,283

    Default Re: FireFox Logo 3D Stereogram

    Good depth.

    Acorn
    Acorn - My current Xara software: XDPX365, XDPX11 (32/64-bit), WD365 Premium, XPGD10, X3D7 and lots of licences back through time (to CC's Artworks)

  3. #3
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Surrey, BC, Canada
    Posts
    2,324

    Default Re: FireFox Logo 3D Stereogram

    Thanks Acorn...don't know if Mozilla will come after me for copyright infringement tho'
    Jim
    Intel i7-2600 processor 3.4GH, Windows 10 64Bit, 12GB Memory, Geforce 960 2Gb graphics card

  4. #4
    Join Date
    Apr 2003
    Location
    Rialto, CA USA
    Posts
    5,222

    Default Re: FireFox Logo 3D Stereogram

    Yep, I see it. Another good one Scotty.
    R_o_n _a_l _d __C. __D_u_k_e

    x a r a . c o m..a r t i s t s ..g a l l e r y

    Xara's Facebook

    Xara Designer PRO X (15) Xara 3D7 Web Designer

  5. #5
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    34,735

    Default Re: FireFox Logo 3D Stereogram

    I would make the actual logos much smaller. They take away from the image which is very good.

    Maybe ditch the floating logos but use the logo colors in your pattern.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  6. #6
    Join Date
    Feb 2001
    Location
    Surrey, BC, Canada
    Posts
    2,324

    Default Re: FireFox Logo 3D Stereogram

    Ok done it..Thanks again Mr Priester..still trying too figure out how to do the MTS type (similar to what you do)...
    Jim
    Intel i7-2600 processor 3.4GH, Windows 10 64Bit, 12GB Memory, Geforce 960 2Gb graphics card

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •