Welcome to TalkGraphics.com
Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 18 of 18
  1. #11
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    764

    Default Re: Missing Xara Slideshow widget

    Hi Acorn, I like your thinking, I will do the same. Thank you for the suggestion.

    Ciao

    Roly

  2. #12
    Join Date
    Oct 2010
    Location
    South Africa
    Posts
    520

    Default Re: Missing Xara Slideshow widget

    Quote Originally Posted by katemoir View Post
    Hi Roly, the slideshow widget has been removed temporarily, it will be back next month. In the meantime any existing ones will still work and can be edited, and it's fine to copy and edit the slideshow from your other website.
    Any idea when this month?

  3. #13
    Join Date
    Feb 2014
    Location
    Toronto, Canada
    Posts
    764

    Default Re: Missing Xara Slideshow widget

    Quote Originally Posted by katemoir View Post
    Hi Roly, the slideshow widget has been removed temporarily, it will be back next month. In the meantime any existing ones will still work and can be edited, and it's fine to copy and edit the slideshow from your other website.
    Hi Kate, Happy New Years. In your October 29th reply you said it would be back next month, but in what year? I still cannot find it.

    Ciao

    Roly

  4. #14
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    17,901

    Default Re: Missing Xara Slideshow widget

    It's back & working in XDP X 15 Roly.
    Egg
    Endangered Species
    HP xw9400 W/S / 2 x Dual Core AMD / RAM 16 GB / 240 GB Kingston SSD / 120 GB Kingston SSD / 500 GB HDD / ATI Radeon HD 5450 / Windows 10 / 64 Bit /
    Xara Designer Pro X (12 or 365)


  5. #15
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    10

    Default Re: Missing Xara Slideshow widget

    Quote Originally Posted by Egg Bramhill View Post
    It's back & working in XDP X 15 Roly.
    It's still not working for me in XDP X15 (64 bit) because it attempts to load but fails to start!

  6. #16
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    17,901

    Default Re: Missing Xara Slideshow widget

    Can't understand why Jay, that's what I'm running. Have you tried installing it from the Content Catalogue?
    Egg
    Endangered Species
    HP xw9400 W/S / 2 x Dual Core AMD / RAM 16 GB / 240 GB Kingston SSD / 120 GB Kingston SSD / 500 GB HDD / ATI Radeon HD 5450 / Windows 10 / 64 Bit /
    Xara Designer Pro X (12 or 365)


  7. #17
    Join Date
    Jun 2015
    Posts
    10

    Default Re: Missing Xara Slideshow widget

    Quote Originally Posted by Egg Bramhill View Post
    Can't understand why Jay, that's what I'm running. Have you tried installing it from the Content Catalogue?
    Thanks for the advice Egg. Unfortunately, when I tried yesterday the Xara server was down and I could not access the Content Catalogue. Today, on access I still had the previous problem even after downloading the content installer and refreshing my local cache.

    Following Kate Moir's tip, I copied a previously working V12 web file containing a Xara Slideshow widget. This works in V15 but cannot be edited online to update the slideshow images. Can you please confirm that this widget is not cached locally and can only therefore be edited online?

  8. #18
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    17,901

    Default Re: Missing Xara Slideshow widget

    Can you please confirm that this widget is not cached locally and can only therefore be edited online?
    Yes, it can only be edited online Jay
    Egg
    Endangered Species
    HP xw9400 W/S / 2 x Dual Core AMD / RAM 16 GB / 240 GB Kingston SSD / 120 GB Kingston SSD / 500 GB HDD / ATI Radeon HD 5450 / Windows 10 / 64 Bit /
    Xara Designer Pro X (12 or 365)


 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •