Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    6

    Default Got New Windows Clean Install... Webstyle 4

    Hello all:

    My webstyle 4 used to work before I had my computer fixed. It is telling me that the DLL's are not working from the install disk. Help!

    Stephen C.
    Intruder500@Gmail.com

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    34,210

    Default Re: Got New Windows Clean Install... Webstyle 4

    I am not sure if Xara even supports Webstyle any more. But I suggest you file a support ticket at http://support.xara.com
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    UK
    Posts
    15,412

    Default Re: Got New Windows Clean Install... Webstyle 4

    other than make sure you install it as administrator and in compatibility mode - plus run it once first time as administrator - I can't add to what Gary said

  4. #4
    Join Date
    Dec 2000
    Location
    Saltney, Flintshire, UK
    Posts
    95

    Default Re: Got New Windows Clean Install... Webstyle 4

    Quote Originally Posted by intruder500 View Post
    Hello all:

    My webstyle 4 used to work before I had my computer fixed. It is telling me that the DLL's are not working from the install disk. Help!

    Stephen C.
    Intruder500@Gmail.com
    Ignore the error message and carry on, I think you'll find it will work just ignore and click the errors off....from memory that is the case but I haven't used Webstyle in a while.

  5. #5
    Join Date
    May 2009
    Posts
    192

    Default Re: Got New Windows Clean Install... Webstyle 4

    I'm doing an install on a new machine. Last time I ended up having to install from an image file, fiddle with the registry and more. This time I'm able to use the 15 day trial without problems but when I try to register (it asks for user name and password, not registration code), I get a message:
    Connector: unspecified HTTP error:. HRESULT=0x800A1518.
    Any idea what this is about? I'm running as an adminstrator.

    UPDATE: Ugh, it's not in fact running properly as an administrator even in trial mode. When I select any designs it's saying I have to buy them and is giving me the same error message as above.
    Last edited by yjs; 02 October 2017 at 03:12 PM. Reason: to clarify that it's not in fact working correctly

  6. #6
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    34,210

    Default Re: Got New Windows Clean Install... Webstyle 4

    You will need to file a support ticket with Xara https://support.xara.com

    They can usually sort out these issues.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •