Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 4 of 4
  1. #1

    Default Arrgh! The smartphone version of my site is not displaying.

    EDIT: issue resolved. I don't know why it was doing what it was doing. But I deleted the FTP profile, re-entered a "new" FTP profile and uploaded it. It seemed to have worked. I have NO IDEA what just happened.



    So I have completed the main website and had to make some minor alterations/adjustments for the mobile/smartphone version. I have never had a problem with this before but this time, even after uploading the site, the mobile version displays the template and a only few of my alterations. I have cleared my mobile history as well as attempted to view on other devices to no luck.

    Here's the site.

    Here's how the mobile version displays on my smart phone:
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_1628.jpg 
Views:	202 
Size:	83.6 KB 
ID:	112174


    And here's what it looks like in designer:
    Click image for larger version. 

Name:	gotvmobile-screengrab.jpg 
Views:	208 
Size:	36.6 KB 
ID:	112173

    What in the heck is going on? Anyone else experiencing this issue?
    Last edited by Mpaige; 14 March 2016 at 10:11 PM. Reason: Issue resolved

  2. #2
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Germany
    Posts
    920

    Default Re: Arrgh! The smartphone version of my site is not displaying.

    Not sure what you are missing. Mobile and desktop versions seem to be okay when displayed on a PC. Maybe a caching problem with you browser / device?
    The only mobile device i have access to displays the desktop variant and that looks perfectly right.

  3. #3
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    20,841

    Default Re: Arrgh! The smartphone version of my site is not displaying.

    Works fine for me on both android & iphone. No idea what it's about however.

    That silly blue wiggling down arrow does nothing on any browser however
    Egg

    Intel i7 - 4790K Quad Core + 16 GB Ram + NVIDIA Geforce GTX 1660 Graphics Card + MSI Optix Mag321 Curv monitor
    + Samsung 970 EVO Plus 500GB SSD + 232 GB SSD + 250 GB SSD portable drive + ISP = BT + Web Hosting = TSO Host

  4. #4

    Default Re: Arrgh! The smartphone version of my site is not displaying.

    yep. I'm not sure why it was acting the way it was. But I wound up undoing the FTP info (deleting the profile) and redoing it. After that, it worked. Weird.

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •