Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    22

    Default Unable to find the filter.....

    I did not have time to work on my web for several months. Today I wanted to work on it, but when I click on Preview current web page or Preview whole website. It shows me this window. How to fix it?
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	Capture.PNG 
Views:	231 
Size:	7.7 KB 
ID:	104738  

  2. #2
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    35,630

    Default Re: Unable to find the filter.....

    Sometimes it is as simple as close the program, right click on the program icon, and select Run as Administrator.

    This either will or will not work and you only need do it once.

    If this works, or does not work, please let us know.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  3. #3
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    22

    Default Re: Unable to find the filter.....

    No, it didn't work.

  4. #4
    Join Date
    Oct 2018
    Posts
    1

    Default Re: Unable to find the filter.....

    Try to restart, if it does not help, then try to reinstall

  5. #5
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    35,630

    Default Re: Unable to find the filter.....

    Before you reinstall, go to Window > Control Bars and press Reset.

    This will restore the factor settings. You will lose any custom settings such as custom toolbars.
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook






  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    8,521

    Default Re: Unable to find the filter.....

    Quote Originally Posted by Nynu View Post
    Try to restart, if it does not help, then try to reinstall
    Nynu, are you a bot? Jumping into a Thread four years on with no Xara software is a good indicator.
    Tell us you actually know something about Xara Webstyle.

    I, for one, will be very interested,
    Acorn
    Acorn - My currently active Xara software: occasionally serviced XDPX, purposely unserviced XDPX12 & XDPX11 (32/64-bit), unserviced XWD Premium 15 & 12, XPGD10, X3D7 and lots of 'permanently-owned' licences back through time (to CC's Artworks)

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •