Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Join Date
    Sep 2013
    Posts
    2

    Default Can't use the Publish button to upload my WebDesiner 8 website file to Magix Online

    Can't use the Publish button to upload my WebDesigner 9 website file to Magix Online

    Well, actually I CAN use the button, it just doesn't work :-) - - - -Get the error message, "a connection to the server can not be established"

    What I CAN do is:

    Export all of my web designer 9 files to my local drive then use FileZilla to FTP upload them to my Magix Online website

    Works fine. website works fine. Life is groovy, boss, far-out, phat, rad and sweet.

    What I can NOT do is:

    Use the "Publish" button feature in Web Designer 9 to publish/upload my files to MOW.

    I am using the correct userid and password (the same userid/password pair that is being used successfully to do the FTP)
    IP

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    WALES
    Posts
    54

    Default Re: Can't use the Publish button to upload my WebDesiner 8 website file to Magix Onli

    Im not saying this will resolve your problem but its worth checking If you have a firewall installed and has XARA been granted permission to go through it?

    The first time you tried to publish a popup alert from your firewall should have asked if this connection is OK

    Try disabling the firewall for a few mins and reattempt a publish.

    If you have the correct settings in the publish dialogue don't forget you can then:
    Explore web space

    When you have completed the FTP host address, FTP username and FTP password boxes, click the optional Explore web space button to browse, view and delete files you have uploaded to your ftp server.

    This again will inform you that the settings are correct and that the firewall is open
    IP

  3. #3
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Placitas, New Mexico, USA
    Posts
    34,764

    Default Re: Can't use the Publish button to upload my WebDesiner 8 website file to Magix Onli

    Welcome to TalkGraphics Hollerithcard (do I recognize your avatar from the Guardian website?)

    I am not sure if Magix requires you to publish to a sub folder, but if so, then make sure this is in your FTP info in WD. Also, this could be a Passive mode thing.

    Have a look at this page and see if this helps http://support.xara.com/index.php?lo...d=9&parentid=0
    Gary W. Priester
    Mr. Moderator Emeritus Dude
    , Sir

    gwpriester.com | Custom-Stereograms.com | eyeTricks on Facebook





    IP

  4. #4
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    4

    Default Re: Can't use the Publish button to upload my WebDesiner 8 website file to Magix Onli

    It has permission in my firewall. It will let me register the program so it is able to connect to the internet. It just won't update or download content. Xara tech support is SLOW and worthless up to this point.
    IP

  5. #5
    Join Date
    Aug 2000
    Location
    Harwich, Essex, England
    Posts
    17,782

    Default Re: Can't use the Publish button to upload my WebDesiner 8 website file to Magix Onli

    Hello Troundy, this is a five year old thread. I suggest you open a new thread if you are experiencing problems re this matter
    Egg
    Endangered Species
    HP xw9400 W/S / 2 x Dual Core AMD / RAM 16 GB / 240 GB Kingston SSD / 120 GB Kingston SSD / 500 GB HDD / ATI Radeon HD 5450 / Windows 10 / 64 Bit /
    Xara Designer Pro X (12 or 365)

    IP

  6. #6
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    7,322

    Default Re: Can't use the Publish button to upload my WebDesiner 8 website file to Magix Onli

    Quote Originally Posted by troundy View Post
    It has permission in my firewall. It will let me register the program so it is able to connect to the internet. It just won't update or download content. Xara tech support is SLOW and worthless up to this point.
    You seem to have come into the middle of an argument that we know nothing about.

    Can you start a new Thread please and indicate what Xara product you have the problem with, when it started and what you have done up to now.
    It sounds like you have an issue with your registration and not accessing the On-line Content Catalogue, which implies a later product this the current Thread.
    Also what response back from Xara support has there been and when did you contact Xara?

    Another also, you have added a Post to the tailcoat of a old Thread here: https://www.talkgraphics.com/showthr...571#post586571 on the ?same? problem. You shouldn't be in this position so I will try and escalate things for you.

    It is important to raise such matters afresh.

    Acorn

    P.S. Thread now closed as it has branched out into a different area.
    Acorn - My current Xara software: XDPX365, XDPX11 (32/64-bit), WD365 Premium, XPGD10, X3D7 and lots of licences back through time (to CC's Artworks)
    IP

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •