Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 3 of 3
  1. #1
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    Hitchin, Hertfordshire
    Posts
    10

    Default Added PDF Link and now get an error

    Hi,
    web site working well have added two pdf links one works ok the other does not and when uploading to my web site I get an error message
    - Internal Program error 58.w.fi.nd

    Can anyone assist please

    Thanks

    Steve Bishop

  2. #2
    Join Date
    Apr 2012
    Location
    SW England
    Posts
    12,411

    Default Re: Added PDF Link and now get an error

    Steve, I would suggest raising a ticket with Xara but before doing so try a few sanity checks.

    When you drag and drop a PDF onto a Xara page, I assume you have selected the add a link option.
    If you save and export the site locally, do you see the PDF in your index_htm_files folder?
    Check the PDF filename isn't miles long as your service provider may be truncating filenames.
    Ditto for file size.
    Does it run OK under Preview Website in Xara's browser. If yo are uploading with Xara do you see the filename appear when this is happening.
    Can you see the PDF filename in your Explore Web Space view if uploading through Xara on can you see it hosted in your FTP application or through the service provider's interface?

    Acorn

  3. #3
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    695

    Default Re: Added PDF Link and now get an error

    See this support ticket regarding the error
    http://support.xara.com/index.php?_m...articleid=2833

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •