Welcome to TalkGraphics.com
Results 1 to 8 of 8

Thread: Website Icon

  1. #1
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Greenfield, WI USA
    Posts
    3,444

    Default Website Icon

    I read how to create an icon and add it to your header area with html, but if every time we ftp our site it overwrites this then this wouldn't be a very good solution.
    Does Web Designer offer another way?
    -=Bob=-

  2. #2
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ukraine
    Posts
    3,904

    Default Re: Website Icon

    With the following update to the WD, you'll be able to insert header code into the WD documents.
    John.

  3. #3
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Greenfield, WI USA
    Posts
    3,444

    Default Re: Website Icon

    Thanks, John.
    I was also wondering about the code for inserting the affiliate program icon and having this overwritten with each ftp update.
    -=Bob=-

  4. #4
    Join Date
    Aug 2004
    Location
    Ukraine
    Posts
    3,904

    Default Re: Website Icon

    Why? Can't you insert it into the placeholder?
    John.

  5. #5
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Greenfield, WI USA
    Posts
    3,444

    Default Re: Website Icon

    Yikers! Thanks!

    [Now each time I try and get the code I get this message: Sorry! Too much time has passed since your last request.]
    Last edited by -=Drifter=-; 11 March 2009 at 11:58 AM.
    -=Bob=-

  6. #6
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Greenfield, WI USA
    Posts
    3,444

    Default Re: Website Icon

    I am still unable to get the code for the affiliate program, even though I signed up for it. Every time I log in and go to affiliate program I get this message:
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version. 

Name:	_Image1 USE for Xara posts.png 
Views:	174 
Size:	6.0 KB 
ID:	57712  
    -=Bob=-

  7. #7
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    Greenfield, WI USA
    Posts
    3,444

    Default Re: Website Icon

    Still unable to get the code. Anyone?
    -=Bob=-

  8. #8
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Maghull UK
    Posts
    6,202

    Default Re: Website Icon

    Not much help I know, but I got the code with no problems so the thing is working.
    JOHN -XaReg (FB) XaReg (DB - ignore prompt to register)
    Windows 10 [Anniversary] pro Intel Pentium CPU G630 @ 2.70Ghz RAM: 4 GB; 64-bit x64

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •