Welcome to TalkGraphics.com
Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 21 to 23 of 23

Thread: Nav bar issue

  1. #21
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Chelmsford - UK
    Posts
    93

    Default Re: Nav bar issue

    thx again Drwyd, i was just messing about with those xar files you sent, not sure if i did it the right way but i hadnt seen your post, and using the 3state set you uploaded i dragged it onto the page and it loaded pages of the buttons, i copied the set, deleted the rest and pasted the navbar into the page, and blow me it all works as supposed to! - i'm so chuffed! - i'm sure their is a quicker way to achieve importing it but and i'll look at your thumbnail (ps i deleted all the mousedown layers in all the pages as well)

    Thanks also to gwpriester for his input and the xar file you guys are something else, i really hope one day i can help someone out!

    website is now live using the new and improved navigation system...

    regards to you all

    Ray

  2. #22
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    England
    Posts
    1,996

    Default Re: Nav bar issue

    Or I relearn something I have forgotten
    I've been doing a lot of that myself just lately

  3. #23
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    England
    Posts
    1,996

    Default Re: Nav bar issue

    Excellent news

    We are always glad to help

    i really hope one day i can help someone out!
    I always maintain that you don't truly understand a subject until you have learned how to teach it. I've gained immensely from giving back what I have learned (a lot from Gary ) one day it will all make perfect sense and you will passing on the knowledge (just before the memory starts failing )

 

 

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •